onsdag den 5. december 2012

Bondegårdskage

Jeg har lavet denne bondgårdskage for en af mine kollegaer, til hendes datters fødselsdag i børnehaven.
Er selv blevet ok tilfreds.
 Mudderpolen er lavet af flødeost med chokoladesmag.






Bolsjekogning

Her i huset er det blevet en tradition at der skal laves bolsjer hvert år til jul, der er folk der allerede i november spørger om der kommer bolsjer igen i år.
Så vi har været i fuld gang, men er ikke helt færdige endnu, da vi har været ramt af en del sygdom den sidste tid. Her er lidt billeder, men der kommer flere senere.



 Dameskrå

Julerier

Elsker decembermåned med alt dens julehygge, pynt og kreative projekter.

Det første der kom op her var disse fine pakkekalendere som ungerne har fået, de blev hængt op mens de ikke var hjemme og det var til stor glæde da de kom hjem. Synes bare de er blevet så fine, tak Nina.




1. december stod på dekorationer. Dybt koncentreret.

 Og stolte af resultatet.


 Juliane kunne ikke få nok så hun fortsatte med at lav en til farmor og farfar også.
 Og så lige en mere Juliane har lavet sammen med farfar i børnehaven til bedsteforældre dag.

Gaver

Der har været stille på bloggen lidt tid, men nu er det tid til en opdatering, for det er ikke fordi jeg ikke har haft noget at skrive om, men tiden har ikke lige været der.

Jeg har kæmpet med at finde en god gave til bloglegen, hvor kodeordet var gul og 5. Jeg er ikke selv så vild med gul, så syntes ikke rigtig jeg havde noget i gemmeren og alt i butikkerne var julet, så fandt ikke noget. Endte med at finde lidt gult filt, papir/karton, piberensere, stof og bogbind, det kom der denne gave ud af.
Så jeg håber at Rikke kan bruge gaven.

Jeg selv har modtaget min rigtig fine præmie jeg har vundet i en give away, nemlig disse fine ugler, som er lavet af Kirsti

Tusind tak Kirsti, både jeg og ungerne er rigtig glade for dem.