søndag den 10. februar 2013

After eight cupcakes

200 g sukker
2 æg
3 dl creme fraiche (18 %)
100 g blødt smør
50 g kakao
150 g mel
1 tsk. bagepulver
100 mørk smeltet chokolade


Giver ca. 20 stk.

1. Æg og sukker piskes let og luftigt. 
2. Smør og creme fraiche tilsættes, rør kun indtil det lige er rørt ind i dejen. 
3. Mel, bagepulver og kakao blandes i en skål.
4. Tilsæt melblanding til æggemassen af et par gange, rør det godt ind i.
5. Den smeltede chokolade tilsættes. 
6. Fyld papirsformene 2/3 og bag ved 200 grader i ca. 15 min. Tjek undervejs med en tandstik.


Pebermynte frosting

250 g blødt smør (lurpak eller den billige kopi også pakket i papir)
500 g flormelis
ca. 4 tsk. pebermynte essens (smag dig frem undervejs)
Lidt mælk til at justere konsistensen af frostingen
Lidt grøn pasta farve (jeg har brugt party grøn fra sugarflair)


1.Smør og flormelis piskes let og luftigt.
2. Tilsæt lidt mælk undervejs for at få den rette konsistens. Men kun lidt af gangen, for at undgå at frostingen bliver flydende. 
3. Tilsæt lidt af essensen samt lidt grøn farve og pisk godt. Smag dig frem hvor meget der skal i.4. Frostingen fyldes på en sprøjtepose og sprøjtes på dine cupcakes. 
5. Til sidst placeres en after eight for lige at give kagen det sidste.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar