mandag den 11. februar 2013

Kartoffelboller


Til ca. 20 boller

25 g. Gær
4 dl. Lunken vand
2 dl. Yoghurt naturel
1 spsk. Salt
1 tsk. Sukker
1 spsk. Olie
500 g. kogte mosede kartofler
200 g. revet gulerod
50 g. græskarkerner
Ca. 1 kg. Hvedemel

1. Rør gær ud i lunken vand
2. Tilsæt yoghurt, salt, sukker, olie, kartoffelmos, revet gulerod og græskarkerner.
3. Rør godt sammen og tilsæt hvedemel lidt af gangen.
4. Ælt godt og stil til hævning et lunt sted i ca. 45. min
5. slå dejen ned og form 20 boller.
6. Efterhæver under fugtigt klæde ca. 45 min.
7. Bages ca. 15 min. ved 210 grader (varmluft 200 grader)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar